Sari la conținut

Servicii SSM

Servicii protecția muncii București

Compania noastră oferă servicii protecția muncii în București – consultanță în domeniul securității și sănătății în muncă (protecția muncii) și al situațiilor de urgență (prevenirea și stingerea incendiilor, protecție civilă). activități susținute de profesionalism, promptitudine și confidențialitate. Pentru că este atât de dificil să găsești soluția potrivită la momentul potrivit, venim în sprijinul dumneavoastră cu experiența acumulată de-a lungul timpului de specialiștii noștri. Compania noastră este abilitată ca Serviciu extern de prevenire și protecție de mai bine de 12 ani.

Securitate și sănătate în muncă

Suport în vederea conformării cu prevederile cerințelor legale în domeniul sănătății și securității în muncă. Realizarea activităților de prevenire și protecție în concordanță cu cerințele Normelor metodologice de aplicare a prevederilor Legii securității și sănătății în muncă nr. 319/2006

Evaluare riscuri de accidentare evaluare SSM

Evaluare riscuri de accidentare

Punctul de plecare în optimizarea activității de prevenire a accidentelor și îmbolnăvirilor profesionale. Identificarea factorilor de risc (pericole sau situaţii periculoase) pentru fiecare componentă a sistemului de muncă (executant, sarcină de muncă, mijloace de muncă, mediu de muncă)

Situații de urgență

Suport în vederea conformării cu prevederile legale în domeniul situațiilor de urgență. Planificarea și organizarea activității de aparare împotriva incendiilor, stabilirea responsabilităților și a modului de organizare, instruirea și testarea salariaților, efectuare exerciții de evacuare și intervenție.

Documentație SSM

Întocmire documente de specialitate pentru conformarea cu cerinţele legale privind protecția muncii și situațiile de urgență – Decizii pentru stabilirea atribuțiilor și răspunderilor, tematici de instruire și instrucțiuni adaptate specificului activității fiecărei societăți.

Dacă doriți mai multe informații, ne puteți solicita prin intermediul formularului din pagina de contact. Tariful pentru asistență și servicii  variază în funcție de numărul de salariați, de activitățile desfășurate și numărul punctelor de lucru. Pentru o apreciere corectă a acestuia, vă rugăm să ne furnizați cât mai multe date despre societatea pe care o reprezentați. 

Alexandru