Despre noi 

 

 

 

 

Excelenţă


 Aspirăm la excelenţă. Ne străduim să fim cei mai buni şi îi încurajăm pe cei care lucrează cu noi – colaboratori sau parteneri – să exceleze. Suntem exigenţi cu noi înşine în ce priveşte calitatea şi promptitudinea serviciilor pe care le oferim.

 

Dedicare


Suntem dedicaţi partenerilor noştri. Relaţia cu aceştia se bazează pe transparenţă, respect reciproc, încredere şi integritate. Suntem partenerii lor într-un proces consultativ care urmăreşte soluţii oportune pentru conformarea cu cerinţele legale în domeniu şi crearea unui mediu de lucru mai sigur.

 

Deschidere


Suntem deschişi criticii constructive şi sugestiilor de îmbunătăţire, conştienti de faptul că nu putem creşte decât prin menţinerea unei culturi organizaţionale orientate spre învăţare şi îmbunătăţire continuă.

 

Responsabilitate


Succesul nostru îl percepem nu numai ca rezultat direct al responsabilităţii cu care înţelegem să ne implicăm în ceea ce facem dar şi al receptivităţii şi responsabilităţii asumate de către partenerii noştri.

De ce noi?

 

Formularea clară a valorilor în care credem, vine din dorinţa de a consolida şi păstra atitudinea care ne face să avem succes. Credem că valorile fac diferenţa numai în măsura în care sunt împărtăşite şi puse în practică. Una dintre provocările noastre este menţinerea acestora ca bază de referinţă care ne ghidează în felul în care lucrăm, în deciziile pe care le luăm şi în felul în care interacţionăm cu partenerii noştri.

 

 

Dorești o ofertă de servicii protecția muncii sau mai multe informații? scrie-ne!