Sari la conținut

De ce noi?

12+ Ani experiență în servicii de protecția muncii 

Algema Consulting este o firmă de consultanță din București ai cărei membrii și colaboratori au o vastă experiență în domeniul serviciilor și consultantei pentru protecția muncii. Activăm de 12 ani în formula actuală și avem un background consistent în cadrul altor servicii externe de prevenire și protecție.

Excelență

Aspirăm la excelență. Ne străduim să fim cei mai buni și îi încurajăm pe cei care lucrează cu noi – colaboratori sau parteneri – să exceleze. Suntem exigenți cu noi înșine în ce privește calitatea și promptitudinea serviciilor pe care le oferim.

Dedicare

Suntem dedicați partenerilor noștri. Relația cu aceștia se bazează pe transparență, respect reciproc, încredere și integritate. Suntem partenerii lor într-un proces consultativ care urmărește soluții oportune pentru conformarea cu cerințele legale în domeniu și crearea unui mediu de lucru mai sigur.

Deschidere

Suntem deschiși criticii constructive și sugestiilor de îmbunătățire, conștienți de faptul că nu putem crește decât prin menținerea unei culturi organizaționale orientate spre învățare și îmbunătățire continuă.

Responsabilitate

Succesul nostru îl percepem nu numai ca pe un rezultat direct al responsabilității cu care înțelegem să ne implicăm în ceea ce facem dar și al receptivității și responsabilității asumate de către partenerii noștri.

Valorile în care credem

Formularea clară a valorilor în care credem, vine din dorința de a consolida și păstra atitudinea care ne face să avem succes. Credem că valorile fac diferența numai în măsura în care sunt împărtășite și puse în practică.

Una dintre provocările noastre este menținerea acestora ca bază de referință care ne ghidează în felul în care lucrăm, în deciziile pe care le luăm și în felul în care interacționăm cu partenerii noștri.