Despre noi 

 

 

 

 

 

Membrii şi colaboratorii Algema Consulting au o vastă experienţă în domeniul serviciilor şi consultanţei pentru protecţia muncii, activând timp de mai mulţi ani în cadrul altor servicii externe.

 

Formularea clară a valorilor în care credem, vine din dorinţa de a consolida şi păstra atitudinea care ne face să avem succes. Credem că valorile fac diferenţa numai în măsura în care sunt împărtăşite şi puse în practică. Una dintre provocările noastre este menţinerea acestora ca bază de referinţă care ne ghidează în felul în care lucrăm, în deciziile pe care le luăm şi în felul în care interacţionăm cu partenerii noştri.

De ce noi?

 

Excelenţă

Aspirăm la excelenţă. Ne straduim sa fim cei mai buni si ii incurajam pe cei care lucreaza cu noi – colaboratori sau parteneri – sa exceleze. Suntem exigenti cu noi insine in ce priveste calitatea si promptitudinea serviciilor pe care le oferim.

 

Dedicare

Suntem dedicaţi partenerilor nostri. Relatia cu acestia se bazeaza pe transparenta, respect reciproc, incredere si integritate. Suntem partenerii lor intr-un proces consultativ care urmareste solutii oportune pentru conformarea cu cerintele legale in domeniu si crearea unui mediu de lucru mai sigur.

Deschidere

Suntem deschisi criticii constructive si sugestiilor de imbunatatire, constienti de faptul ca nu putem creste decat prin mentinerea unei culturi organizationale orientate spre invatare si imbunatatire continua.

Responsabilitate

Succesul nostru il percepem nu numai ca rezultat direct al responsabilitatii cu care intelegem sa ne implicam in ceea ce facem dar si al receptivitatii si responsabilitatii asumate de catre partenerii nostri.