Despre noi 

 

 

 

 

 

 

Membrii si colaboratorii Algema Consulting au o vasta experienta in domeniul serviciilor si consultantei pentru protectia muncii, activand timp de mai multi ani in cadrul altor servicii externe.

 

Formularea clara a valorilor in care credem, vine din dorinta de a consolida si pastra atitudinea care ne face sa avem succes.

Credem ca valorile fac diferenta numai in masura in care sunt impartasite si puse in practica. Una dintre provocarile noastre este mentinerea acestora ca baza de referinta care ne ghideaza in felul in care lucram, in deciziile pe care le luam si in felul in care interactionam cu partenerii nostri.

 

De ce noi?

  • Aspiram la excelenta. Ne straduim sa fim cei mai buni si ii incurajam pe cei care lucreaza cu noi – colaboratori sau parteneri – sa exceleze. Suntem exigenti cu noi insine in ce priveste calitatea si promptitudinea serviciilor pe care le oferim.
  • Suntem dedicati partenerilor nostri. Relatia cu acestia se bazeaza pe transparenta, respect reciproc, incredere si integritate. Suntem partenerii lor intr-un proces consultativ care urmareste solutii oportune pentru conformarea cu cerintele legale in domeniu si crearea unui mediu de lucru mai sigur.
  • Suntem deschisi criticii constructive si sugestiilor de imbunatatire, constienti de faptul ca nu putem creste decat prin mentinerea unei culturi organizationale orientate spre invatare si imbunatatire continua.
  • Succesul nostru il percepem nu numai ca rezultat direct al responsabilitatii cu care intelegem sa ne implicam in ceea ce facem dar si al receptivitatii si responsabilitatii asumate de catre partenerii nostri.